Komory garownicze




Komora garownicza jest na podstawowym wyposażeniu każdej profesjonalnej piekarni. Niezwykle istotne jest jej wykonanie z materiałów, które zapewnią jednocześnie niezmienne w trakcie intensywnego, wieloletniego użytkowania parametry termoizolacyjne oraz ułatwią utrzymanie maksymalnej czystości. Polecana komora garownicza wykonana jest od wewnątrz ze stali kwasoodpornej, natomiast na zewnątrz znajduje się trwała stal powlekana. Ponadto na wyposażeniu standardowym wykonany został system odbojnic zabezpieczających przed ewentualnymi uszkodzenia zarówno ściany, jak i drzwi. Wybór wysokiej jakości komory garowniczej zapewnia optymalne, stabilne warunki temperatury, cyrkulacji powietrza oraz wilgotności, tak istotne w procesie garowania.

 

 

 

Komora garownicza, wykonanie łączone (wewnątrz stal kwasoodporna, od zewnątrz stal powlekana). System odbojnic zabezpieczających ściany i drzwi.

 

WSTECZ